Mark Zuckerberg en Elon Musk hebben getraind voor een mogelijk kooigevecht.

Mark Zuckerberg en Elon Musk hebben getraind voor een mogelijk kooigevecht. De geruchten over het gevecht begonnen nadat Musk tweette dat hij “in voor” zo’n wedstrijd zou zijn als Zuckerberg zou instemmen met de uitdaging. Zuckerberg stemde schijnbaar in met de botsing door Musk te vragen de locatie voor de strijd op te sturen.

Zuckerberg traint in jiu-jitsu en heeft zelfs medailles gewonnen bij wedstrijden. Hij werd onlangs gefotografeerd tijdens een training met twee UFC-kampioenen, Israel Adesanya en Alex Volkanovski. Musk traint daarentegen met voormalig UFC-legende George St-Pierre.

Het is nog niet duidelijk wanneer en waar het gevecht zal plaatsvinden. Zowel Musk als Zuckerberg lijken de strijd echter serieus te nemen. Musk heeft gezegd dat hij “veel meer training” nodig heeft, terwijl Zuckerberg heeft gezegd dat hij “vereerd” is om te trainen met de UFC-kampioenen.

De strijd is ook het onderwerp geweest van enige controverse. Meta’s nieuwe Threads-app, die wordt gezien als een potentiële concurrent van Twitter, is door Musk’s Twitter met een rechtszaak bedreigd. In de brief aan Zuckerberg wordt Meta ervan beschuldigd handelsgeheimen te hebben gestolen door voormalige Twitter-medewerkers in dienst te nemen.

Het valt nog te bezien of de strijd daadwerkelijk zal plaatsvinden. De geruchten hebben echter zeker tot de verbeelding van het publiek gesproken.

error: Kopiëren mag niet!