Vier vrouwen verdacht van mishandelen 21-jarige vrouw

De politie van het bureau Leiding 9A heeft vrijdag 30 juni de vier vrouwen D.A., D.M., D.R. en B.A. na een vechtpartij op een adres in het ressort Sophia’s Lust aangehouden.

Na melding van een vechtpartij die dag, gingen agenten ter plekke. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is naar voren gekomen, dat het slachtoffer K.N. (21) een liefdesrelatie heeft met de man van één van de vrouwelijke verdachten. 

K.N,. die van de kapper kwam, werd door het viertal in een inrit in het ressort Sophia’s Lust opgewacht. Op een bepaald moment werd zij door de vier vrouwen aangevallen en flink mishandeld. Het slachtoffer liep daarbij onderhuidse bloedingen en verwondingen op in haar gezicht. De jonge vrouw werd verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. 

Na de mishandeling renden de vrouwen weg, maar werden later op die dag door de politie in de boeien geslagen, waarna zij ter voorgeleiding werden overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming net het Openbaar Ministerie is de verdachte D.A. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld, terwijl de drie andere vrouwen zijn heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!