Anupam Kher speelt “Rabindranath Tagore” in zijn 538e film

Bollywood acteur Anupam Kher zal Rabindranath Tagore spelen in zijn 538e film, fans zeggen ‘je lijkt echt op hem’. Anupam Kher heeft de titel van de film of de releasedatum nog niet bekendgemaakt.

Hij heeft verschillende films in de pijplijn, waaronder Metro In Dino en The Vaccine War. Anupam Kher heeft onthuld dat hij de rol van de dichter, filosoof en essayist “Rabindranath Tagore” zal spelen in zijn 538e film. Anupam maakte een en ander bekend op Instagram en kondigde het nieuws aan zijn fans en volgers aan.

Hij deelde ook zijn eerste blik als dichter. Op de zwart-witfoto droeg Anupam een ​​outfit die leek op wat Rabindranath Tagore vroeger droeg. Hij droeg ook wit haar en een lange baard. Anupam keek ernstig naar de vloer terwijl de instrumentale versie van Rabindranath Tagore’s beroemde lied Sokhi, Bhabona Kahare Bole op de achtergrond speelde.

Anupam deelde het bericht en onderschreef het: “Blij om #Gurudev #RabindranathTagore te portretteren in mijn 538e project. Zal de details te zijner tijd onthullen. Het is mijn geluk dat ik het voorrecht heb om Gurudev op het scherm te belichamen! Binnenkort zal ik meer informatie over deze film met jullie delen.”

error: Kopiëren mag niet!