Twee verdachten diefstal gascilinders te Latour aangehouden

De politie van het bureau Latour heeft op vrijdag 7 juli de twee verdachten K.R. en A.F. op afzonderlijke adressen in het politieressort opgespoord en aangehouden. Ze worden ervan verdacht twee gascilinders van 100 lbs te hebben gestolen op een woonadres in het ressort Latour. 

Een huishoudster die toezicht houdt op de woning, tijdens afwezigheid van de bewoners, deed op maandag 3 juli aangifte van de diefstal bij de politie. De aangeefster hield de agenten voor, dat zij zoals gewoonlijk op 3 juli het adres aandeed voor onderhoudswerkzaamheden in de woning, toen zij tot de ontdekking kwam dat beide gascilinders van 100 lbs door onbekenden waren weggenomen. De daders hadden het slot van het ijzerwerk doorgesneden en verdwenen vervolgens met de twee gascilinders.

De politie stelde een onderzoek in en op 7 juli konden beide verdachten  in de boeien worden geslagen. Hierna werden ze ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!