Doodgeschoten Braziliaanse bromfietser aangetroffen op weg naar Atjoni

Het lichaam van een man van Braziliaanse afkomst, van wie de persoonsgegevens nog onbekend zijn, is maandag 10 juli op de weg naar Atjoni ter hoogte van km 21 aangetroffen.

Medewerkers van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM), de afdeling Kapitale Delicten (K.D.) en de Forensiche Opsporing (F.O.) van het Korps Politie Suriname gingen na de melding naar de plek voor onderzoek.

Uit het voorlopige onderzoek van de F.O. is gebleken, dat het slachtoffer kort voor het incident omstreeks 07.00 uur op de bromfiets is gezien op de weg, rijdende in de richting van Atjoni. In de directe omgeving van het lijk is een valhelm met een kogelinslag aan de achterzijde aangetroffen, terwijl het slachtoffer een schotverwonding aan zijn achterhoofd en linkerknie heeft opgelopen. De bromfiets lag ongeveer 100 meter verwijderd van het lichaam. 

Het vermoeden bestaat dat het slachtoffer door misdrijf om het leven is gekomen. Een arts stelde officieel de dood van de man vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het lichaam van de Braziliaan door de politie ter obductie in beslag genomen.

Het onderzoek in deze zaak en tal van andere berovingen die recentelijk zijn gepleegd op deze weg zijn overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

error: Kopiëren mag niet!