Kaavaalaa Song: Tamannaah’s Routine Glam Show

Onlangs, toen de makers van Superstar Rajnikanth’s Jailer een speciale poster uitbrachten met de melkachtige sirene Tamannaah Bhatia die de komst van het eerste nummer uit de film aankondigde, raakten fans van deze pittige verleidster opgewonden. En ze kijken er naar uit om te zien of dit gehypte ‘Kavalaa’-nummer dat ‘Oo Antava’-type succes voor de actrice gaat worden. Als de nieuw uitgebrachte lyrische video van het nummer iets is om af te gaan, heeft het nummer een charmant deuntje gecomponeerd door Anirudh, maar dat belooft niet meteen een superhit zoals Oo Antava. 

Hoewel de vertolking van de zangeres behoorlijk boeiend is vanwege die oomph-factor in haar toon, zag Tamanaah er vrij regelmatig uit met die routinematige glamour traktatie die ze aanbiedt. Ook is de nieuwe mollige look van de actrice misschien niet favoriet van zelfs enkele van haar bewonderaars. En dan ziet Rajnikanth er ook routinematig uit in zijn Jailer-avatar.

Wat de aandacht trok, is dit speciale BGM-gedeelte, gezongen door Anirudh, waarin Tamannaah een fluitstap doet, gechoreografeerd door Jani Master. Dit specifieke deel van het nummer is behoorlijk interessant en die dansbeweging zou viraal kunnen gaan op internet, op voorwaarde dat veel influencers op sociale media er vaak van houden om zulke pakkende stappen te herhalen en haspels te maken die miljoenen views krijgen.

error: Kopiëren mag niet!