Song en videoclip “Sneltrein”uitgebracht door zanger Azi 

Met zijn nieuwe single en videoclip trekt Azgad Abas, meer bekend als Azi, heel wat muzikale aandacht. Hip Hop ligt hem dicht bij zijn hart dat duidelijk te horen is in “Sneltrein”. Deze song gaat over zijn levenservaringen en de groei die hij als persoon en artiest heeft doorgemaakt.

De zanger deelt met het lied belangrijke gebeurtenissen in zijn leven. Tegelijkertijd merkt hij op, dat deze hem niet hebben kunnen afzien van zijn plannen in het leven. Vastberaden gaat hij door om zijn ideeën te realiseren. Hij gelooft erin, dat wat voor jou bestemd is, op je pad zal komen. 

Producent Reuben Isaac heeft dit project ondersteund met de muzikale vormgeving. De in Paramaribo geboren tattoo-artiest begon zijn muziekcarrière tijdens de Covid-19 pandemie, waarin hij het publiek verraste met zijn geweldige zangkwaliteiten en goede performance. Azi heeft inmiddels drie Amerikaanse nummers op Spotify staan. “Blessed with life”,“Glitter & Gold” en “35” worden nog veel afgedraaid. Intussen werkt hij nog aan vele projecten. Met “Sneltrein” hoopt hij een goede boodschap neergezet te hebben.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!