Man (33) berooft op klaarlichte dag vrouw van haar tas met inhoud bij Van Kallenweg

De verdachte S.M. (33) is woensdag 5 juli kort na een straatberoving door agenten van het politie bureau Latour in de Wagenmakerweg in de boeien geslagen. De man wordt ervan verdacht die bewuste dag op de Indira Gandhiweg ter hoogte van de Van Kallenweg te Wintiwai een vrouw van haar tas inhoudende kleren, een mobiele telefoon, een autosleutel en andere goederen te hebben beroofd.

Volgens de aangeefster K.S. (27) was zij onderweg naar huis toen zij ter hoogte van Red Apple aan de Indira Gandhiweg autopech kreeg. Ze besloot toen samen met haar vriend te lopen naar de hoek van de Van Kallenweg, om daar een taxi te pakken om hun weg verder te kunnen vervolgen. 

Bij aankomst daar werd zij benaderd door een man die naar geld vroeg. Ze zei de man geen geld te hebben, waarop hij een mes tevoorschijn, haalde waarmee hij in de richting van de vrouw zwaaide. Uit vrees liet zij haar tas vallen, waarna de verdachte met de tas met inhoud er vandoor ging in de richting van de Van Kallenweg. Hij werd achterna gezeten door haar vriend, die de verdachte op een  bepaald moment uit het oog verloor

De agenten stelden direct een onderzoek in en de verdachte S.M. werd in de Wagenmakerweg  positief herkend door de aangeefster. Hij werd aangehouden en op hem werd de tas met kleren en andere spullen aangetroffen. De mobiele telefoon en de autosleutel zijn nog niet achterhaald. 

De verdachte werd vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. 

error: Kopiëren mag niet!