“Je redt het al niet met betalen van vaste lasten en eten, dan hoe moet je jezelf onderhouden?”

Enkele dames geven tijdens een gesprek met een redactrice an Dagblad Suirname aan, dat zij nog geen uien en zelfs geen aardappelen kunnen vinden. Het is al een tijdje zo, geeft een vrouw aan. “Zolang je na een korte periode toch uien vindt, dan moet je veel neertellen. Met veel dacht ik aan SRD 70, maar meer dan SRD 100 is niet te verwachten”, zegt de vrouw.

“Je weet soms helemaal niet meer wat je moet doen. Je kan nu alles verwachten. Niet alleen bij uien, maar er zijn heel wat dingen waarvan je jezelf afvraagt: waarom zo duur? Bijvoorbeeld een pakje elastiek, broodzakjes en nog enkele kleine spullen. Men zei er komt een betere morgen, maar wanneer?”, vraagt de burger zich af. 

Een andere vrouw geeft aan, dat zij ook niet meer weet wat zij gaat doen. “Enkele noodzakelijke spullen voor het onderhoud van een vrouw zijn zelfs te duur. Je redt het maandelijks al niet met het betalen van de vaste lasten en het kopen van voeding, dan hoe moet je jezelf onderhouden?”, vraagt de vrouw zich af….. 

TM

error: Kopiëren mag niet!