Redi Doti verwelkomt Ajax voetbaltenues, motiveert sport en succes

Het dorp Redi Doti heeft een prachtig nieuw Ajax voetbaltenue ontvangen van de directeur Sportzaken, Gordon Touw Ngie Tjouw. Dit is een aanvulling op eerdere schenkingen van voetbalschoenen en sportmateriaal door het directoraat Sportzaken.

De tenues zijn afkomstig uit de succesvolle Public Private Partnership tussen het Directoraat Sportzaken en de stichting Amigoal. Tijdens een symbolische overdrachtsceremonie, bijgewoond door de jeugd van het dorp, het dorpsbestuur en de veelzijdige en bekende dorpsbewoner Arnold Sabajo, werden de tenues officieel overhandigd aan de kapitein van het dorp Ricky Swedo.

Het dorpsbestuur is zeer dankbaar voor deze gulle gift en zegt te hopen,  dat de nieuwe voetbaltenues de voetballers van Redi Doti zullen motiveren om meer te sporten en beter te studeren. Sportzaken is ervan overtuigd, dat sport niet alleen het dorp bijeenbrengt, maar ook bijdraagt aan prestaties op meerdere gebieden.

Ter gelegenheid van Keti Koti organiseerde het dorp ook een voetbalevenement. De dag stond in het teken van sport, herdenking en viering. De combinatie van het nieuwe Ajax tenue en het Keti Koti-evenement had een positieve en verbindende impact op de gemeenschap van Redi Doti.

Het directoraat Sportzaken blijft zich inzetten om sport en faciliteiten te bevorderen, zodat gemeenschappen zoals Redi Doti kunnen profiteren van een gezonde en actieve levensstijl. Samenwerking en betrokkenheid bij sportevenementen zijn volgens het directoraat essentieel voor de groei en bloei van gemeenschappen.

error: Kopiëren mag niet!