Kampoe II stunt tegen SMC

Het Warming-up Toernooi van de Surinaamse Troefcallbond (STcB) werd dinsdagavond voortgezet in Court Charity. In poule B viel de verrassing van de avond. Nieuwkomer Kampoe II zorgde voor een stunt tegen SMC. Ze nam na de eerste ronde een 6 punten voorsprong, maar verspeelde die in de tweede ronde. SMC nam toen een 2 punten voorsprong. In de derde ronde sloeg Kampoe II hard toe en nam bij het ingaan van de laatste ronde een 13 punten voorsprong. SMC kwam sterk terug in de laatste ronde, maar Kampoe II hield stand en won uiteindelijk met 2 punten verschil; 83-81. Het hoogste score bij Kampoe II was voor het koppel Viresh Changoer-Ashwin Mohanlal met 25 punten. Bij SMC noteerde het koppel N. Radjie – Navin Changoer 21 punten. 

In deze poule B stond de topper tussen Kampoe en Sudhar op programma. Echter, Sudhar kwam niet opdagen, waardoor ze reglementair verloor. Palm Boys boekte haar eerste overwinning in dit toernooi. Ze won van nieuwkomer Rovero met 73-64. Hoogste score bij Palm Boys was voor het koppel Faizel Tangali-Bryan Harper met 21 punten. Bij Rovero noteerde het koppel Lekhradj Kalloe-Henky Khemai 14 punten. In poule A gaat Kampoe aan kop met 9 punten, Sudhar volgt met 6 punten.

In poule A won Friends haar tweede wedstrijd op een rij. Ze versloeg Shaktie met 84-65. Hoogste score bij Friends was voor het koppel Shaniel Jaggoe – Mano Vasilda met 28 punten. Voor Shaktie had het koppel Faizel Abdoel – Dewnath Alakhramsingh met 21 punten de meeste. Kolibrie won reglementair van Trekkers die niet kwam opdagen. Olaria versloeg Victorie met 82-70. Hoogste score voor Olaria had het koppel Henk Amstelveen – Lesley Schenkers met 22 punten. Voor Victorie, die nog steeds zonder winstpartij zit, had het koppel Judith Grauwde – Renushka  Ramdin 23 punten. In poule A hebben Friends, Shaktie, Olaria en Kolibrie elk 6 punten. 

Op donderdag 29 juni is er in verband met Ied-Ul-Adha geen wedstrijddag. Het Warming-uptoernooi wordt op dinsdag 4 juli voortgezet met de wedstrijden: Friends – Olaria (A); Kolibrie – Shaktie (A); Toppers – Trekkers (A); Rovero – Kampoe (B); Kampoe 2 – Palm Boys (B) en Charity – SMC (B). Vrij: Victorie en Sudhar.

error: Kopiëren mag niet!