Rohied Chan lanceert zijn nieuwste muziek – video Hasratein – Look into my eyes

Rohied Chan gaat morgen, donderdag 29 juni, zijn nieuwste muziekvideo Hasratein / Look into my Eyes lanceren. Het lied is een remix van twee love songs. De keuze voor deze remix komt van de zanger zelf. Het zijn nummers waar hij persoonlijk van houdt.

De in New Jersey, VS, gevestigde zanger met Surinaamse roots, was in Suriname van 30 mei tot en met 6 juni voor de opnames van zijn muziekvideo. Hij draagt Suriname een warm hart toe en promoot zijn geboorteland door de muziekvideo’s in Suriname op te laten nemen. De muziek voor deze clip is geremixed door Djwala Lachman mba King Djwala.Rohied zijn eerste muziekvideo Sarifice – Mera Dil, welke opgenomen was in Suriname is op dit moment een hitsong in het Caribisch gebied. Dit lied heeft intussen meer dan 4 miljoen views gehaald en bij elk optreden zong het publiek samen met hem. De zanger heeft zijn tweede muziekvideo Hasratein – Look into my Eyes in dezelfde trend gezongen. 

Rohied Chan heeft vaker shows gegeven in het buitenland en gaat binnenkort weer naar Guyana voor een optreden tijdens een cruise. Ondanks zijn drukke schema voor shows werkt de zanger aan nog 2 muziekclips die binnen niet al te lange tijd zullen uitkomen. Om zijn fans warm te houden laat hij weten dat het om een chutney en een reggaenummer gaat.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!