“Push It” nieuwste lied van Dwinna en Lloyd de Meza krijgt videoclip 

Dwinna en Lloyd de Meza hebben onlangs hun nieuwste duet single “Push It” uitgebracht. Het duo is onlangs de studio ingedoken om het nummer op te nemen, dat een unieke combinatie is van rap en zang. Hun voornaamste boodschap met dit nummer is om ‘te allen tijde jezelf te blijven’. 

Er zijn mooie elementen aan de clip toegevoegd om het tot een prachtig geheel te maken. Echter wil Dwinna niet te veel verklappen hierover. “Het nummer “Push It”, dat binnenkort uitkomt, leert je ook om altijd een leuke vibe te creëren in je omgeving,” zegt Dwinna.

Muziek betekent heel veel voor Dwinna. “Het is mijn leven, passie en mijn therapie. Ik kan mij hiermee uiten, mijn medemensen en natuurlijk mijn fans hierin meenemen om iedereen op die manier een goed gevoel en positieve vibe te geven,” aldus de artieste, die eind juni samen met De Meza naar Suriname komt. Hij hoopt dat dit nummer goed wordt ontvangen door zijn fans, jong en oud. Derhalve is hij zijn fans dankbaar voor het hebben van geloof in hem.

”Ik waardeer alle support en liefde die zij mij geven en hoop dat zij kunnen genieten van mijn nieuwe nummer “Push It””.

(Rahana N.)

error: Kopiëren mag niet!