49-jarige verdachte dodelijke steekpartij Brusselstraat aangehouden

De politie van het bureau Munder heeft dinsdagochtend vroeg 20 juni de 49-jarige verdachte A.B. kort na een dodelijke steekpartij aangehouden. De man wordt ervan verdacht in de Brusselstraat de 26-jarige K.A. na een woordenwisseling met een scherp voorwerp een fatale steekverwonding te hebben toegebracht.

Na de melding van een steekpartij met vermoedelijk dodelijke afloop, gingen agenten naar de locatie voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de agenten het slachtoffer, dat geen teken van leven meer vertoonde, liggend op zijn buik aan. Een arts stelde officieel de dood van K.A. vast. 

Volgens het voorlopige politieonderzoek is komen vast te staan, dat de twee mannen een woordenwisseling kregen die uitliep op een vechtpartij. Volgens de verdachte, die onder invloed van een of ander bedwelmend middel verkeerde, heeft hij uit zelfverdediging gehandeld. Het scherp voorwerp is nog niet achterhaald.

Het lichaam van K.A. is in opdracht van het Openbaar Ministerie (OM) door de politie ter obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Na afstemming met het OM is de verdachte A.B. in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!