Donovan Wisse zaterdag 17 juni in de ring tijdens Glory Collision 5 in Ahoy Rotterdam – Abena meldt zich ziek

Donovan Wisse ‘Dreamchaser’ (26) treedt zaterdagavond 17 juni aan in het tweede gevecht van de avond tijdens Glory Collision 5 in Ahoy Rotterdam. Middelgewicht kampioen Wisse staat mogelijk voor de grootste uitdaging uit zijn kickbokscarrière. 

Hij neemt het in de ring op tegen zeker niet de minste uitdager, de Turk Serkan Ozcaglayan (29). Met maar liefst 36 knockouts op zijn naam is hij zeker een tegenstander om voor uit te kijken. Hoewel Wisse al eerder wist te winnen van Jason Wilnis, Yousri Belgaroui, Cesar Almeida en Juri De Sousa, zal hij ook tijdens dit gevecht flink aan de bak moeten en al zijn skills tevoorschijn moeten halen.

Donegi Abena (25) uit Utrecht wist in februari dit jaar zijn Glory lichtzwaargewicht-titel te winnen, maar nu zou hij alweer in de ring komen te staan in het derde gevecht van Collission 5 tegenover Tarik Khbabez (31), ‘The Tank’. Laatstgenoemde Haagse krachtpatser,due vecht voor Marokko, zou het dit jaar opnemen tegen Kristpas Zile, maar Zile trok zich terug uit het gevecht. Hij werd vervangen door Daniel Toledo. Daar draaide Khbabez zijn hand echter niet voor om. Zo wist hij in de tweede ronde door een technische knock-out het gevecht te winnen. 

Maar, het gevecht met Abena gaat niet door. Abena heeft zich ziek gemeld, tot woede van Khbabez. Toch komt de Hagenaar in actie zaterdag om te vechten voor een geïmproviseerde interim-titel tegen Mohamed Amine (26), die zich snel beschikbaar stelde.

De sportschool waar Khababez traint gaat op social media in op de ziekmelding van Abena: “We zijn totaal in shock en geloven niet dat we het nieuws gekregen hebben dat Tarik niet zal vechten, omdat Donegi claimt ziek te zijn. Naar onze mening klopt dit verhaal niet. Hij zou al twee weken ziek zijn door voedselvergiftiging, maar dan meldt hij zich af in de week van het gevecht.”

error: Kopiëren mag niet!