Woordenwisseling over lichaamsgeur eindigt in steekpartij

De politie van het bureau Latour heeft dinsdag 13 juni de jeugdige verdachte S.A. voor mishandeling van de vriend van zijn zus aangehouden.

Volgens het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken, dat de 23-jarige A.R. een bezoek had gebracht aan zijn vriendin R.P. (18) op een adres in het ressort Latour. Bij die gelegenheid kwam de jongere broer van de vriendin erbij staan. A.R. gaf hem te kennen niet in zijn buurt te komen staan, aangezien hij zijn lichaamsgeur niet kon verdragen. S.A. werd hierop boos, schold de vriend van zijn zus uit en pakte een voorwerp om de vriend te slaan, wat niet lukte. 

De bezoekende A.R. greep ook naar een voorwerp en bracht S.A. een slag toe op zijn schouder, waardoor het broertje op de grond viel. De vriendin van A.R. keurde zijn gedrag af en sprak haar vriend aan, die haar vervolgens in het gezicht sloeg. De moeder van R.P., die een en ander zag, riep haar dochter naar binnen. 

De vriend wendde zich toen tot de moeder en zijn vriendin om zich te verontschuldigen en werd bij die gelegenheid met een scherp voorwerp door de jeugdige S.A. in zijn rug verwond.

De gewonde vriend werd voor medische behandeling vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De verdachte S.A. werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is hij hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het Jeugd Doorgangshuis te Opa Doeli.

error: Kopiëren mag niet!