Automobiliste (84) overlijdt na aanrijding op weg naar ziekenhuis

De 84-jarige automobiliste D.D. is dinsdag 13 juni na een aanrijding met een pick-up op de kruising van de Welgedacht A- en de Bomaweg, onderweg naar het ziekenhuis overleden.

De politie van het bureau Santo Boma ging na melding van een aanrijding naar de locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen constateerden de agenten, dat kort voor de aanrijding de bejaarde vrouw in haar auto reed over de Tawajariepolder vanuit de richting van Creola en rijdend in die van de Verlengde Welgedacht A weg. Op genoemde kruising heeft de bestuurster verzuimd voorrang te verlenen aan de 49-jarige pick-up bestuurder R.G. die over de Bomaweg reed, komende vanuit de richting van de Verlengde Welgedacht C weg en rijdend richting de Verlengde Welgedacht A weg met als gevolg de aanrijding. 

Hangende het onderzoek zijn beide voertuigen, die aanzienlijke materiële schade vertoonden, door de politie in beslag genomen.

D.D., die letsels had opgelopen, werd in een ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, maar onderweg overleed de vrouw. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. 

Het lichaam van D.D. is in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

error: Kopiëren mag niet!