Ontevredenheid onder benadeelden van motorrijtuigenverzekeringen

Vele scheldpartijen, boze burgers die verzekeringskantoren verlaten, zo gaat het vaak genoeg er aan toe bij verzekeringskantoren van motorrijtuigen. 

Verzekeringsmaatschappijen hebben met de recente ontwikkelingen hun dienstverlening aangepast om zo efficiënt mogelijk schadeclaims in behandeling te nemen. De schadeclaims kunnen voor een vlotte en snelle afhandeling tegenwoordig digitaal worden opgestuurd naar de verzekeringsmaatschappijen met de nodige bijlagen en beeldmateriaal. 

Echter hebben benadeelden het vaak te verduren met lange wachttijden, ongewenst gedrag, gevoel van niet voldoening vanuit de kant van bepaalde verzekeringsmaatschappijen die heel moeizaam hun schadeclaim uitkeren. “Verzekeringsmaatschappijen hebben in de meeste gevallen een mentaliteit om zo min mogelijk over te gaan tot het uitkeren van schadebedragen. 

Wij moeten jaarlijks keihard betalen voor motorrijtuigverzekering, maar wanneer wij slachtoffer zijn, is het een moeite om uitkering te krijgen.

Vaak genoeg treffen verzekeringsmaatschappijen regelingen die benadeelden, juist meer in de kosten jagen”, aldus een van de benadeelden die hierover Dagblad Suriname benaderde en vroeg om aandacht voor het handelen van verzekerngsmaatschappijen.

Een belangrijke regel die men vaak genoeg vergeet betreft dat de benadeelde gebracht moet worden in de positie waarin hij verkeerde vóór de geleden schade. Echter vergeet men deze algemene regel vaak bij verzekeringsmaatschappijen dat voor heel wat irritaties zorgt bij benadeelden. Verzekeringsmaatschappijen voelen zich vaak genoeg machtig ten opzichte van de klant, waardoor het vaak genoeg heel rumerig aan toe gaat op de verzekeringskantoren.

error: Kopiëren mag niet!