Automobilist rijdt door na voetganger op trottoir Parastraat te hebben aangereden

De politie van het bureau Flora kreeg maandag 15 mei de melding binnen van een aanrijding tussen een personenauto en een voetganger op de Parastraat. Bij aankomst troffen agenten een man op de langs de weg lopende berm aan. 

Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen,dat de 27-jarige voetganger op het trottoir stond. Op een bepaald moment is hij door een grijze auto, die vanuit de richting Coesewijnestraat kwam en reed in de richting van de Floralaan, aangereden. De automobilist reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

Door de aanrijding heeft de voetganger D.A. een armfractuur en een barstwond aan zijn achterhoofd opgelopen en klaagde over pijn over zijn gehele lichaam. In een ambulance werd het verkeersslachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De politie doet een beroep op de doorrijder van de grijs gekleurde auto zich te melden bij de politie van het politiebureau Flora. Verder wordt op de gemeenschap het beroep gedaan om alle informatie die kunnen leiden tot het achterhalen van deze doorrijder door te spelen via het alarmnummer 115, de gratis tiplijn 179 of aan de politie van voormeld politiebureau via de telefoonnummers 494900 of 530750.

error: Kopiëren mag niet!