Nieuwe raadsleden en directieleden Hakrinbank met overweldigende meerderheid gekozen

Tijdens een bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders op maandag 15 mei zijn zowel de Raad van Commissarissen (RvC) als de Directie van de Hakrinbank aangevuld en verstevigd. Met de benoeming van 2 nieuwe  RvC-leden zal de voltallige RvC thans bestaan uit 7 leden. Tevens zijn er 2 nieuwe directieleden benoemd met ruime bestuurlijke en bancaire ervaring. Nu de aandeelhouders de benoemingen hebben goedgekeurd, is het proces van goedkeuring door de Centrale Bank van Suriname van de nieuwe RvC-leden en directieleden ingezet. 

De nieuwe RvC-leden, Jeffrey Braster RA en drs. Arun M. Bhagwandin MBA, en directieleden drs. Coenraad Valk en Peter Ng A Tham, respectievelijk Financieel Directeur en Commercieel Directeur, zijn benoemd op basis van hun brede ervaring en expertise bij verschillende organisaties zowel in de private – als publieke sector. De heren Braster en Bhagwandin hebben beiden 98% van de stemmen voor gehad en voor de heren Valk en Ng A Tham is er respectievelijk 98% om 99%, voor gestemd. 

De vacante positie van Financieel Directeur, vanwege beëindiging van de dienstbetrekking met wederzijds goedvinden metdrs. Magalie Loswijk-Keerveld RA per 10 mei,  wordt met de nieuwe benoeming ingevuld. Wij betreuren de ongeverifieerde en onjuiste informatie die over functionarissen van de bank worden gepubliceerd. Het Hakrinbank team van medewerkers is een solide en terzake deskundige groep, die zich dagelijks inzet en met toewijding haar werk verricht.  

In de nieuwe organisatiestructuur gaat speciale aandacht uit naar lange termijn waardecreatie en de organisatiecultuur. Een belangrijke doelstelling van de bank blijft het bieden van optimale ontplooiings- en carrièreperspectieven aan haar medewerkers. De nieuwbenoemde directeuren zullen dan ook als belangrijke doelstelling hebben het verder opleiden en klaarstomen van interne kandidaten voor opvolging. 

De Hakrinbank viert dit jaar haar 87e verjaardag en werkt aan het verder uitbouwen van haar innovatieve producten en diensten, teneinde de klantbeleving te verbeteren. Hierbij staan inclusie en duurzaamheid hoog op de agenda. 

error: Kopiëren mag niet!