Man (37) misbruikt 25-jarige vriendin seksueel tegen haar wil

De politie heeft dinsdag 9 mei de verdachte B.M. (37). aangehouden voor seksueel misbruik van zijn 25-jarige vriendin S.M.

De jonge vrouw had donderdag 4 mei het politiebureau aangifte gedaan en hield de politie voor, dat zij op die bewuste dag tegen haar wil is misbruikt door haar vriend. 

Het voorlopig politieonderzoek heeft uitgewezen, dat de twee elkaar twee maanden terug hebben leren kennen en dat zij dagelijks telefonisch contact hadden. Op een bepaald moment besloten vriend en vriendin op 4 mei naar een pension in het ressort Livorno te gaan. Daar aangekomen veranderde de jonge vrouw plotseling van gedachte en stelde haar vriend voor, om weer weg te gaan. 

B.M. kon zich niet vinden in het besluit van zijn vriendin, nam haar in een greep, waarna hij haar seksueel heeft misbruikt. Daarna zette hij het slachtoffer langs de weg in het ressort Latour af, waarna hij zijn weg vervolgde. De jonge vrouw deed direct aangifte op het politiebureau Latour tegen hem.

De verdachte werd 9 mei door de politie ontboden en werd bij aanmelding direct aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is B.M. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!