Man (23) opgepakt voor seksueel misbruik 6-jarig misbruik en poging tot moord en doodslag 

De politie heeft zondagavond 7 mei op een adres aan de Hogestraat in Paramaribo de verdachte S.O. (23) aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 6-jarig meisje seksueel te hebben misbruikt. 

De moeder van het meisje had woensdag 19 april al aangifte gedaan tegen S.O. Volgens haar is S.O. een goede huisvriend van de familie. Hij haalde het kind zondag 7 mei op om met haar in de stad te gaan wandelen en kleren te kopen. De huisvriend bracht het meisje echter naar zijn woning waar hij haar seksueel heeft misbruikt. Daarna bracht hij het meisje terug naar haar huis. Het meisje vertelde haar moeder wat haar was overkomen, waarop de moeder direct naar de politie stapte. 

Tijdens het onderzoek bleek uit de administratie, dat er tegen deze verdachte ook al een aangifte lag van poging tot moord en poging tot doodslag alsook bedreiging. Aangezien de man een bekende is van de politie, werd hij door een gemengd team van de politie opgespoord en aangehouden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Jeugdzaken van het Korps Politie Suriname zijn belast met het verder onderzoek in deze zaak.

error: Kopiëren mag niet!