“Met regen ga ik niet mee kunnen doen met de verkoop en mijn stand ook niet opzetten” 

Enkele standhouders gaven tijdens een gesprek met Dagblad Suriname aan, dat het zaterdag een verloren dag voor hen was. “Het heeft geregend en je kon niet uit huis om mee te doen met de verkoop”, zegt Sudes. Hij is werkzaam in een bedrijf, maar doet na het werk mee met de verkoop.

“Het is vermoeiend, maar je gaat een oplossing moeten zoeken om op een eerlijke manier aan je geld te komen. Ik kom met mijn salaris niet uit en wil het werk ook niet laten. Het gaat mij daarbij meer in problemen jagen en een ander werk nu vinden is ook moeilijk.”

Sudes zegt, dat hij op de zondag met een glimlach naar huis gaat. “Op de zondag zijn mijn spullen het meest verkocht, maar door de weeks gaat het iets moeilijker.”

Hij heeft geen vaste verkoopplek, hij doet mee met de verkoop waar de aanloop op dat moment is. Vanwege het regenachtige weer konden hij en enkele andere standhouders niet mee doen met de verkoop. “Ik ging eigenlijk al uit huis om mee te doen met de verkoop, maar toen begon het hard te regenen. Het stopte daarna weer, maar begon na enkele minuten weer. Op zo’n manier ga ik niet mee kunnen doen met de verkoop en mijn stand ook niet opzetten. Ik hoop dat het de komende dagen niet zo hard regent, het ligt aan het eind niet in onze handen als mensen, maar hoop voor het beste”, aldus Sudes.

TM

error: Kopiëren mag niet!