Man te Albina aangehouden voor mishandeling met steen van arbeider Chinese winkelier

De verdachte M.B. is zondag 7 mei omstreeks 08.00 uur door de politie opgespoord en aangehouden te Albina in het district Marowijne. De man wordt ervan verdacht op zaterdag 6 mei in een winkel aan de Olton Willem van Genderen Boulevard de Chinese arbeider C.N. (25) met een steen te hebben verwond aan zijn voorhoofd. 

De politie van Albina werd door een mevrouw, die het politiebureau binnen rende, in kennis gesteld van een vechtpartij tussen een Chinese winkelier en een andere man. Agenten speelden direct in op de melding en bij aankomst op de plek wees het onderzoek uit, dat een Chinese arbeider door M.B. met een steen aan zijn hoofd was verwond.

Het slachtoffer C.N. had het bewustzijn verloren en werd door zijn werkgever H.N. (33) voor medische hulp met de boot overgebracht naar de Franse kant.

M.B. werd opgespoord en op 7 mei in beschonken toestand aangehouden door de politie. Hij werd ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!