Voormalig UFC-vechter Karl Roberson gearresteerd bij overval van $ 200.000

Voormalig UFC-vechter Karl Roberson is in New Jersey gearresteerd wegens zijn vermeende betrokkenheid bij een diefstal van meer dan $ 200.000 aan juwelen en kostbaarheden uit een huis, zo maakte de politie van Howell Township (New Jersey) bekend.

Roberson, 32, wordt beschuldigd van inbraak, diefstal, crimineel onheil, bezit van een gereguleerde gevaarlijke stof en verschillende wapenovertredingen in Monmouth County, volgens een persbericht.

De politie zei dat Roberson op 23 maart werd gearresteerd tijdens een stop van een motorvoertuig in een voertuig waarvan uit onderzoek bleek dat het verband hield met de inbraak, aldus de politie.

Agenten doorzochten het voertuig na het verkrijgen van een huiszoekingsbevel en vonden een 9-millimeterpistool met een verlengd magazijn, pakketten met vermoedelijke crack-cocaïne, marihuana en items die verband hielden met de inbraak.

Roberson bracht enkele weken door in hechtenis in de Monmouth County Correctional Institution voordat hij op borgtocht werd vrijgelaten.

Roberson werd afgelopen juli vrijgelaten na een verlies tegen Kennedy Nzechukwu, zijn vierde nederlaag op rij. Roberson nam deel aan de lichte zwaargewicht- en middengewichtdivisies. Hij zat sinds 2017 in de UFC nadat hij Ryan Spann had uitgeschakeld in Dana White’s Contender Series om een contract te verdienen.

error: Kopiëren mag niet!