Livorno en Highwaystar nog ongeslagen in competitie LSO

De reguliere competitie van de Livorno Sport Organisatie (LSO) werd afgelopen zondag voorgezet. Alle wedstrijden werden gespeeld in het Eddy Blackmanstadion. De ploegen van Livorno en Highwaystars zijn na zes wedstrijden nog ongeslagen. Livorno leidt de standenlijst met een beter doelsaldo.

Team Kleine won in de eerste wedstrijd van zondag na een 1-0 ruststand, uiteindelijk met 3-1 van hekkensluiter Inter Baadshah. Anvernee Richards (2x) en Prewish Algoe maakten de doelpunten voor Team Kleine en Roche Wirijoredjo scoorde voor Inter Baadshah.

Hindboys won dankzij een doelpunt van Terence Lienga met een magere 1-0 van Hindeleya.

Koploper Livorno speelde tegen Jivan Jotie, waarbij ze na een 1-0 rust, met 2-0 wonnen. De doelpunten kwamen van Deselo Adams en Laqwyn Brondenstein.

In de laatste wedstrijd van de dag won Neta Dell na een doelpuntloze ruststand met 1-0 van Flex. Ravesh Chotkan maakte het winnend doelpunt.  

Highwaystar had een rustdag, omdat hun geplande tegenstander HVV intussen is geschorst voor verdere deelname aan de competitie.

De competitie wordt op 23 april voorgezet met de wedstrijden: Hindelaya – Jivan Jotie, Flex – Highwaystar, Neta Dell – Interbaadshah, en Team Kleine – Livorrno

error: Kopiëren mag niet!