Uitbetaling SRD 1.800 koopkrachtversterking laat op zich wachten

Personen die zich geregistreerd hebben voor de SRD 1.800 koopkrachtversterking van de overheid hebben nog niets vernomen over wanneer de uitbetaling zal plaatsvinden. 

De Assembleeleden Ann Sadi (NDP) en Gregory Rusland (NPS) hebben dit donderdag aangekaart tijdens de openbare vergadering van de Nationale Assemblee. Sadi zegt, dat de mensen in het ongewisse zijn of ze wel of niet in aanmerking zijn gekomen voor de SRD 1.800. Rusland van zijn kant zegt, dat de mensen op dit bedrag rekenen. Ze hebben zich netjes geregistreerd doch hebben sindsdien niets meer gehoord.

Sadi bracht ook de veel gehoorde klacht over, dat het in te vullen registratieformulier te ingewikkeld is. Vooral seniore burgers hebben moeite met het invullen van het formulier. Ze vraagt zich af waarom seniore burgers documenten moeten overleggen waarvan de persoonsgegevens te vinden zijn bij het Pensioenfonds en AOV-fonds.

Het wordt de seniore burgers moeilijk gemaakt. Sadi zegt de indruk te hebben, dat de overheid een houding heeft van dat de mensen het maar zelf moeten bekijken.

SS

error: Kopiëren mag niet!