Fly AllWays-directeur Jhauw bij gouverneur Braziliaanse Roraima voor ontwikkeling toerisme

De Braziliaanse staat Roraima wil het regionale toerisme vergroten. De staat grenst aan Guyana en Venezuela en hoofdstad Boa Vista is een belangrijke regionale hub. Gouverneur Antonio Denarium van Roraima ontving onlangs de Surinaamse ondernemer Amichand Jhauw, directeur eigenaar van Fly AllWays voor besprekingen. 

“Een van de doelstellingen van ons beleid is om van Roraima een toeristische bestemming in de noordelijke regio te maken, die niet alleen reizigers uit Brazilië, maar ook uit andere landen aantrekt”, zei hij op social media.

“Ik ontmoette Fly AllWays directeur Amichand Jhauw. Hij kwam naar Roraima om de in Suriname gevestigde luchtvaartmaatschappij voor te stellen. De Guyanese consul in Boa Vista, Rodger King, was ook erbij. Het Surinaams bedrijf is geïnteresseerd in het inzetten van internationale vluchten vanaf Boa Vista, in eerste instantie naar Georgetown, Guyana, en later naar andere bestemmingen zoals Suriname en Barbados. Samen werd over het toeristisch potentieel van Roraima en de stimulansen voor luchtvaartmaatschappijen besproken”, aldus de gouverneur. 

“Ook benadrukte ik het strategische belang van een internationale vlucht voor de export van producten van Roraima naar de Caricom-landen. Ons doel is om handelsbetrekkingen uit te breiden, meer investeringen aan te trekken en onze exportroute naar de Caribische markt te verbeteren. Wat de regering betreft, zullen we het bedrijf mogelijkheden bieden om zich in Roraima te vestigen.”

error: Kopiëren mag niet!