‘Vergis-aanrijding’ door automobilist (38) met fietser gevolgd door kappartij

De politie van het bureau Munder heeft in de laatste week van maart de 38-jarige automobilist A.B. aangehouden na een ‘vergis-aanrijding’ met een fietser en een kappartij.

A.B. had in de Guaranistraat in Paramaribo een fietser, die in tegengestelde richting reed, bewust aangereden. Na de aanrijding stapte de automobilist uit zijn auto en bracht het slachtoffer met een scherp voorwerp enkele kapverwondingen toe op het lichaam. Tijdens de mishandeling kwam hij echter tot de ontdekking, dat hij een verkeerde persoon had aangereden en letsels had toegebracht.

Het voorlopig onderzoek van de politie heeft uitgewezen, dat A.B. een oude vete heeft met een oom die hem in het verleden steekwonden had toegebracht. Hiervoor werd hij ter verpleging in een ziekenhuis opgenomen. Bij het zien van de fietser, die sprekend op zijn oom lijkt, besloot A.B. hem aan te rijden. De fietser werd overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, AZP Het slachtoffer is inmiddels ontslagen uit het AZP.

De verdachte A.B. werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de oom wordt gewerkt.

error: Kopiëren mag niet!