Santosh Bhagwandas boekt ook D.V Randjiet Boys invitatie Paastoernooi op zijn naam                                                                                

D.V Randiet Boys organiseerde op donderdag 6 april haar Paas invitatie toernooi die op een speeltempo van 3 minuten + 2 seconden per zet wordt gespeeld, dit is meer bekend als de superblitz. Aan dit toernooi hebben 35 spelers van de verschillende damverenigingen deelgenomen onder wie diverse federatie meesters (MF), landskampioenen en jeugdkampioenen. De grootste deelname kwam van de bevriende D.V Combinatie’80 die met 12 man aanwezig was.                                                              

Santosh Bhagwandas die vorig week nog het Combinatie’80 Invitatie Paastoernooi won, boekte op donderdag avond ook de DV Randjiet Boys invitatie Paastoernooi op zijn naam. Bhagwandas scoorde na 11 ronde 18 punten, hij won 7 wedstrijden en speelde 4 remises, hij werd ongeslagen kampioen van dit invitatie paastoernooi. Ex Surinaams kampioen de federatie meester (MF)Stanley Moetoer bemachtigde het semikampioenschap met  16 punten hij won 7 partijen, speelde 2 remises en verloor 2. Federatie Meester (MF) John Schmeltz werd met 15 punten (142 WP) demi-Kampioen. Schmeltz won 5 partijen, speelde 5 remises en verloor maar 1 partij. Kandidaat federatie meester (cMF) Dheeradj Somai eindigde met 15 Punten (140 WP) op 4e plek. Somai won 6 partijen, speelde 3 remises en verloor 2 partijen. De verassing van het toernooi was Jurgen Godfried die in de laatste ronde Montazali Nazir versloeg en zich aansloot bij de top 5. Godfried scoorde ook 15 punten maar had een lager WP ten opzichte van Schmeltz en Somai. Hij won 7 partijen, speelde 1 remise en verloor 3 partijen.                                                 

De avond werd afgesloten met snacks en drankjes voor alle deelnemers en gasten, daarna ging men over tot prijsuitreiking. De top 5 van dit toernooi kregen elk een trofee die mogelijk is gemaakt door Johnny’s Car Repair N.V. De spelers en damverenigingen bedanken D.V Randjietboys voor dit prachtig toernooi,ook is er benadrukt dat er meer van zulke invitatie toernooien moet plaats vinden voor de ontwikkeling van de damsport op vereniging niveau.

error: Kopiëren mag niet!