Messi en Ramos bezorgen PSG de overwinning om de druk op coach Galtier te verlichten

Lionel Messi scoorde één doelpunt en zorgde voor een ander doelpunt voor Sergio Ramos toen Paris Saint-Germain zaterdag met 2-0 won in Nice om hun voorsprong van zes punten aan de top van de Ligue 1 te herstellen en de druk op coach Christophe Galtier te verlichten.

Messi zette een voorzet van Nuno Mendes om in de 26e minuut voordat Gianluigi Donnarumma verschillende belangrijke reddingen produceerde en Dante werd geweigerd door het houtwerk omdat het doel van PSG een gecharmeerd leven leidde aan de Côte d’Azur.

Ramos maakte vervolgens een einde aan elke twijfel over de uitkomst toen hij in een hoekschop van Messi kopte met nog 14 minuten te gaan, toen PSG herstelde van opeenvolgende thuisnederlagen.

Die nederlagen hadden de club in Qatar in 2023 met acht nederlagen in 18 wedstrijden achtergelaten en legden de druk op Galtier te midden van berichten dat hij het seizoen misschien niet eens zal zien.