Alleen in Florida: een alligator klopt op een deur, wacht tot de eigenaar naar buiten komt en bijt hem.

Een drie meter lange alligator naderde het huis van Scot Hollingsworth, die met zijn vrouw tv zat te kijken. Het dier maakte een geluid bij de deur en toen Hollingsworth het opendeed om te zien waar het geluid over ging, beet het reptiel in zijn been.

Volgens het lokale mediakanaal ClickOrlando zei Hollingsworth dat hij een bons aan zijn deur hoorde. “Ik sprong op en liep naar hem toe en opende de deur, stapte naar buiten terwijl ik probeerde de lichten te bereiken en kwam amper de deur uit en kreeg mijn been vastgeklemd en [het] begon echt hevig te trillen.”

De 56-jarige vertelde dat hij nog nooit eerder problemen had gehad met het wilde dier. “We zien alligators achter ons huis, het komt regelmatig voor, maar ze houden altijd afstand van ons.”

Het dier werd uiteindelijk geslacht door de Florida Fish and Wildlife Conservation Commission.

“Het gebeurde zo snel, het was niet heel veel [van tijd]. Het was gewoon totale verrassing en schok… Ik vermoed dat ik de alligator net zo verraste als hij mij,’ zei Hollingsworth. De man werd in de bovenbenen gebeten en is met niet-levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

error: Kopiëren mag niet!