Veteranen voetbalvereniging VTS doneert aan door woningbrand getroffen gezin

De veteranen voetbalvereniging VTS (Vrije Tijd Spelers) heeft onlangs aan de familie Hoebba, van wie de woning vorig jaar bij een brand verloren is gegaan, een geldbedrag en bouwmaterialen gedoneerd. De afgebrande woning waarin Chanta Hoebba met haar 2 dochters en 2 jonge kleinkinderen woonde, stond aan de Tayawiwiriweg, te Charlesburg. 

Mevrouw. Hoebba is gepensioneerde van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport. Met steun vanuit de samenleving probeert het gezin weer een dak boven het hoofd te krijgen, zodat er weer rust kan terugkeren in het gezin. 

De veteranen voetbalclub VTS trekt zich het lot van het gezin van mevrouw Hoebba erg aan en heeft besloten ook bij te dragen in hun streven om een nieuwe woning op te zetten. 

VTS houdt naast het voetballen zich ook vaak bezig met sociale projecten. Zo heeft het recentelijk in Nickerie schoolboeken en spullen gedoneerd aan mensen met een beperking. 

Chanta Hoebba was erg ingenomen met de donatie en is de VTS zeer dankbaar.

Op bijgaande foto is te zien het moment van overhandiging van de donatie aan Chanta Hoebba door VTS-voorzitter Satish Balgobind. Ondervoorzitter Remy Jhinkoe (midden) en Widjai Sheoratan (rechts), de initiafnemer van dit sociaal project, kijken zeer tevreden toe.

De overige foto’s laten zien de restanten van de afgebrande woning en de nu in aanbouw zijnde woning.

error: Kopiëren mag niet!