Holi op eigen manier 

Met Holi doen heel veel burgers mee, maar enkele burgers geven aan dat de prijzen zijn aangepast aan de kleur en poedersoorten. “Ik doe vaak met Holi mee, maar de prijzen nu zijn wel een beetje pittig. Een fles poeder al voor SRD 30 of SRD 37 en een trui bedrukt met holi erop voor kinderen al tussen de SRD 150 en SRD 200. Je hebt overal dat de prijzen worden aangepast. En ik bedoel van, als je het niet kan kopen of permitteren dan doe het niet”, zegt de vrouw.

“Hoe vaak komt zo een gelegenheid voor in het land, een keer, en ik doe zeker mee. Als het niet lukt, dan maar volgend jaar.”

Een man geeft  aan dat hij zich even niet druk wil maken met de prijzen, maar even wil ontspannen. “Het maakt voor mij niet uit als ik geen bedrukte trui heb, maar dat er wel lekker eten is en genoeg drinken en ruimte is voor de kinderen om met elkaar te genieten. Ik maak me al maand in en uit druk met geld en alles eromheen, maar nu even niet. Als ik iets niet kan kopen, doe ik het niet, maar lekker eten en met mijn familie zijn komt zeker voor”, zegt de man. 

TM

error: Kopiëren mag niet!