Verkeerslicht in Nieuw Nickerie weer buiten werking

De verkeerslichten op de kruising van de Emma- en de Mohamed Yassin Nasrullahstraat in Nieuw Nickerie zijn weer defect.

Al jaren buiten werking

De afdeling Verkeer en Mobiliteit van het ministerie van Openbare Werken Nickerie maakt melding van het volgende:

“U zult intussen hebben opgemerkt, dat de werkzaamheden aan het verkeerslicht op de kruising van de Emma- en de Mohamed Yassin Nasrullahstraat in volle gang zijn. Het verkeerslicht dat al een paar jaren buiten werking was, wordt binnenkort weer in werking genomen, zodat de voortgang van het verkeer weer ordelijk kan gebeuren. Wij vragen u daarom de berichten op de voet te volgen en u aan de verkeersregels te houden. Wie bieden alvast onze verontschuldigingen voor mogelijk ongerief gedurende de werkzaamheden.”

De bewoners van  Nieuw Nickerie zaten al een geruime tijd zonder verkeerslicht, omdat de enige die er is, uit was gevallen. De afdeling Verkeer en Mobiliteit van OW Nickerie, pakte het toen op. Nu zijn de verkeerslichten weer buiten werking. 

Burgers in het district werden door Dagblad Suriname benaderd om hun meningen te geven en geven aan, dat de situatie niet chaotisch is zonder een stoplicht. Zonder een stoplicht blijft het verkeer wel in orde, op hoogtij dagen zijn er agenten van verschillende units in het district die het er heel ordelijk aan toe laten gaan. 

Werkzaamheden verkeerslicht

De mensen die werden benaderd vinden het een stap in de goede richting. OW maakt melding dat het verkeerslicht wegens een technisch onderhoud, tot nader order buiten werking is gesteld.

Aan de samenleving wordr gevraagd rekening hiermee te houden.

GW

error: Kopiëren mag niet!