Infasering SLM Airbus A340-300 en tweede B737-800

Op 16 februari jongstleden is De volledig ondertekende LoI (Letter of Intent) is 16 februari ontvangen van AerCap voor de lease van het tweede B737-800 vliegtuig. 

Het proces tot inzet van deze B737-800 op de regionale route zal spoedig worden opgestart, het een en ander vanwege het uitbreiden van het route-netwerk en vlucht-frequentie, aldus de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, SLM, vrijdag 24 februari in een communiqué. .

Ook werd die dag formeel de aanzet gegeven tot infasering van de Airbus A340-300 dat in nauwe samenwerking geschiedt met onze luchtvaartautoriteit CASAS. 

Het in eigen beheer hebben van vliegend materieel en identiteit aan boord is ook op de Mid-Atlantische route van eminent belang; daarom worden alle zeilen bijgezet tot het spoedig operationeel hebben van de A340.

“Het is verwachtbaar dat beide vliegtuigen rond mei dit jaar operationeel inzetbaar zullen zijn. Het management zal samen met alle actoren zich onvermoeid blijven inzetten voor het volledige herstel van Surinam Airways”, aldus de “national carrier”.

error: Kopiëren mag niet!