Tweede editie Women’s Leadership Summit Suriname

“Voor bewustwording leiderschapsrollen bij vrouwen”

De ‘Women’s Sustainable Development Foundation Suriname’ (WSDF) houdt zaterdag 25 februari de 2e editie van de Women’s Leadership Summit Suriname van 9.00 uur -14.00 uur in het Assuria Event Centre. “Hiermee wil WSDF vrouwen bewust maken dat zij over de nodige capaciteiten beschikken om een leiderschapsrol te vervullen”, zegt voorzitter Soraya Bousaid. “Het doel is om vrouwen uit het maatschappelijk middenveld, de politiek en het bedrijfsleven bij elkaar te brengen waarbij het delen van kennis en het overbrengen van expertise centraal staat.”

Net als tijdens de eerste editie staan er nu weer vele interessante sessies op het programma. Verschillende sessies zullen worden gehouden en een inleider zal het thema voorbereiden vanuit de eigen expertise. Daarbij is het de bedoeling dat er vervolgens een discussie op gang komt tussen de keynote, het panel en publiek. Enkele onderwerpen zijn emotional intelligence, grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer en Gender Quota.

Bousaid verwacht weer een succesvol resultaat neer te zetten. De eerste editie omschrijft ze als buitengewoon geslaagd die uitsteeg boven de verwachtingen. Vorig jaar werden 150 personen geaccommodeerd en op de livestream participeerden 1.400 geïnteresseerden. “Vandaar dat wij besloten hebben om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. Vrouwen en mannen delen hun kennis en ervaring”, merkt Bousaid op.

Aanmeldingen kunnen nog via een Link/QR Code op de Facebook-pagina van de organisatie om een plekje te kunnen bemachtigen.

RB

error: Kopiëren mag niet!