68-jarige verdachte drugsverkoopster te Groot Henarpolder aangehouden

De politie van Regio West heeft maandag 20 februari na verkregen  informatie een drugsinval gedaan aan de Pandanorijstweg no.13 te Groot Henarpolder in het district Nickerie. Daarbij is de 68-jarige vermoedelijke drugsverkoopster B.B. aangehouden.

Bij een ingesteld buurtonderzoek door agenten bleek, dat de buurtbewoners reeds geruime tijd last ondervinden van lawaai en diefstallen van drugsverslaafden. De politie trof bij een ingesteld onderzoek in de woning geen drugs aan. 

Naar zeggen van een getuige had de aangehouden vrouw de drugs voor de komst van de politie op het belendend perceel tussen de Persie plantjes verscholen. Agenten vonden na een zoekactie inderdaad tussen de Persie plantjes in totaal 12 wikkels inhoudende vermoedelijk crack cocaïne met een gewicht van 2.51 gram in een cilinder flesje. De aangetroffen drugs is hangende het onderzoek in beslag genomen.

De 68-jarige vrouw geeft aan niets van de drugs af te weten. Zij werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden.

error: Kopiëren mag niet!