Drugsverdachte bij roadblock in Nieuw Nickerie door politie klemgereden

De politie van Regio West heeft tijdens een roadblock op de Fredericiweg in Nieuw Nickerie in de vroege ochtend van zaterdag 18 februari de drugsverdachte R.G. in een zijweg klemgereden en aangehouden.

De verdachte reed over de Fredericiweg en merkte van op een afstand de verkeerscontrole van de politie op. Hij stopte, reed met een snelheid achteruit en reed vervolgens een zijweg in, zodat hij zijn weg verder kon vervolgen in een poging de politiecontrole te ontlopen. De agenten die dit verdacht vonden, reden hem tegemoet, waarbij zijn auto werd klemgereden.

R.G.. bleek niet in het bezit te zijn van een Surinaams rijbewijs. Bij een ingesteld onderzoek in zijn auto werden aangetroffen en inbeslaggenomen XTC-pillen, cocaïne, sukru en hasj alsook een groot geldbedrag in SRD. 

De drugsverdachte werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Zijn auto is hangende het onderzoek ook in beslag genomen, waarna de man werd voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!