Verkoper (38) van softdrugs aangehouden te Corantijnpolder

De 38-jarige drugsverdachte A.P. is in de vroege ochtend van woensdag 15 februari door de politie van het bureau Corantijn aangehouden.

De agenten hadden ingespeeld op een melding, dat een man voor een winkel op de hoek van de Ramadhar Rajaram- en de Skroerkiweg te Corantijnpolder in het district Nickerie, bezig was drugs te verkopen.

Bij aankomst van de agenten gooide de man iets weg in de langs de weg lopende goot en zette het op een lopen. Het lukte de agenten om de man in de boeien te slaan. In een tas die hij bij zich had, werden aangetroffen en inbeslaggenomen 8 Zip Lock zakjes, inhoudende vermoedelijk een hoeveelheid hasj met een gewicht van meer dan 6 gram. 

Hij gaf de politie te kennen, dat een deel van de drugs voor eigen gebruik was en het ander deel zou verkopen. Verder heeft de drugsverdachte toegegeven bij het zien van de politie een kleine hoeveelheid marihuana in de langs de weg lopende goot te hebben weggegooid. Bij een ingesteld onderzoek in de goot is de drugs niet achterhaald.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de drugsverdachte in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!