Neymar bevestigt de blunder in de kleedkamer van PSG

NEYMAR heeft bevestigd dat de berichten WAAR zijn dat hij een sensationele ruzie had met Paris Saint-Germain-chef Luis Campos en teamgenoot Marquinhos.

Sportief directeur Campos stormde zaterdag de kleedkamer van PSG binnen na de 3-1 nederlaag tegen Monaco.
Vervolgens zou hij zijn spelers hebben beschuldigd van gebrek aan agressie bij een felle ontploffing – maar ze waren niet allemaal klaar om achterover te leunen en het te accepteren.

Zowel de Braziliaanse superster Neymar, 31, als zijn landgenoot Marquinhos, 28, maakten bezwaar toen de zaken verhit raakten.

Dat was PSG’s vierde nederlaag van 2023, maar de club besloot gisteren nog steeds om ’s werelds duurste voetballer Neymar voor mediataken in te zetten voorafgaand aan de laatste 16 Champions League-gelijkspel met Bayern München.

En hij opende zich volledig over de ruzie en vergeleek het met een vergelijkbaar met zijn vriendin, zoals Foot Mercato beweerde dat de club bereid was hem deze zomer te verkopen.

Neymar, die zijn relatie met ex-verloofde Bruna Biancardi lijkt te hebben nieuw leven ingeblazen, voegde eraan toe: “Als het gaat om het blokkeren van dat soort dingen in de kleedkamer, zijn er soms dingen die in de pers komen en die heel snel viraal kunnen gaan.

error: Kopiëren mag niet!