Waka Pasi getroffen door vandalisme

De Waka Pasi in Paramaribo is bedoeld als ontspanningsplek, trekpleister voor toeristen, waar ook een mogelijkheid is voor standhouders om te ondernemen. Er is zelfs een faciliteit gebouwd waar mensen gratis in de openlucht kunnen trainen. De burgers hebben de luxe om onder een prachtige tent gratis gebruik te maken van fitness toestellen. In deze dure tijd kunnen mensen dus kosteloos trainen. Toch blijken er personen te zijn die dit niet weten te waarderen. De toestellen zijn losgerukt en liggen op de grond. Alsof dat niet genoeg is, is ook de tent naar beneden getrokken.

De openlucht gym is een plek waar sporters regelmatig gebruik van maken. Een van de sporters vraagt zich af welk type mens op het idee komt om tot zulke handelingen over te gaan. Dagelijks bezoeken diverse mensen de Waka Pasi: jongeren, scholieren, toeristen, dagjesmensen, hosselaars en ondernemers. De stad kent verder een aantal dak- en thuislozen, enkelen hangen af en toe ook in de omgeving. 

Het vandalisme beperkt zich niet alleen tot de openlucht gym, ook een standhouder laat vernielingen aan haar stand zien waartoe bepaalde bezoekers in staat zijn.

RB  

error: Kopiëren mag niet!