Assembleelid Sampie doet gepassioneerde oproep voor herstel Marinetrap Waterkant 

Assembleelid Edgar Sampie (ABOP) heeft een gepassioneerde oproep gedaan voor herstel en renovatie van de Marinetrap bij de Waterkant in Paramaribo. 

Hij schrijft op zijn Facebook-pagina: “Deel deze video met alle Surinamers, zodat wij dit kunnen schenken aan Suriname! Ondernemers, laten wij dit doen voor Suriname! De Marinetrap moet gerenoveerd worden en wij hoeven hier niet te wachten op de overheid om het te doen voor ons. Ik ben de eerste die een bijdrage zal leveren, geef ook wat. De toeristen die Suriname bezoeken, willen graag hierop een foto schieten, maar die durven niet erop te stappen. Hoef niet in geld, maar u kunt ook materiaal doneren”,  aldus de parlementariër. 

Hij plaatst ook kanttekeningen tijdens de behandeling van de Toerismewet in de Assemblee. Hij riep op om meer te doen aan de veiligheid. Sampie vroeg ook aandacht voor de infrastructuur die veel te wensen overlaat. De Marinetrap is volgens hem een schande voor het parlement en land. 

“Geen toerist of Surinamer durft op de trap te gaan om een goede kijk te hebben over de Surinamerivier. Zelfs een zwerver heeft aandacht gevraagd voor de renovatie van de Marinetrap. Het zal niet veel kosten, omdat de basisconstructie goed is, er zijn alleen nieuwe planken nodig.” 

Sampie pleit voor de ontwikkeling van toerisme in het binnenland.

error: Kopiëren mag niet!