PRO bestaat vijf jaar en kiest Gerold Sewcharan als de politiek leider van de partij

De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) bestond 10 januari vijf jaar. De partij laat via een uitgebracht persbericht weten, de Surinaamse samenleving en de internationale Surinaamse familie, wereldwijd, te bedanken voor de ondersteuning en wisselwerking, bij het vormen van een toekomstvisie voor Surinamers overal.

Gerold Sewcharan, werd tijdens een Algemene Vergadering op 7 januari verkozen tot politiek leider van de PRO, na een korte periode van waarneming.

Tijdens die Algemene Vergadering werd financieel verslag en verslag van het gevoerd beleid gedaan door het Hoofdbestuur, over de door toedoen van Covid-19 geteisterde bestuursperiode 2020 tot en met 2022.

“Met dankbaarheid en een hernieuwing van de missie van de partij, om de Surinaamse gemeenschap te dienen, te ontwikkelen en de garantie gelijke rechten voor een ieder tot werkelijkheid te maken, is toegezegd, toe te werken naar deelname aan de eerstvolgende algemene vrije geheime verkiezingen”, aldus de partij.

Tot slot, stelt de PRO haar bijdrage te zullen leveren aan de totstandkoming van een rechtvaardig en representatief kiesstelsel en staat open voor samenwerking met integere politieke organisaties, op basis van een gedeelte ideologie en toekomstvisie voor Suriname.

error: Kopiëren mag niet!