Vijf verdachten diefstal werktuigen uit container Anton Dragtenweg aangehouden – Drie weer in vrijheid gesteld

Agenten van de politiepost Geyersvlijt hebben dinsdag 10 januari vijf verdachten in de Jozef Israëlstraat, ter hoogte van de Saoenamarkt, aangehouden.

Deze mannen worden ervan verdacht zich in de nacht van zondag 8 op maandag 9 januari in de Anton Dragtenweg schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een aantal werktuigen uit een container.

De eigenaar deed dinsdag 10 januari aangifte van de diefstal. Volgens verkregen informatie zou een verdachte via Facebook de gestolen goederen verkopen en op een moment zou een ontmoeting plaatsvinden met de koper. 

De politie die inmiddels op de hoogte was van deze informatie, stelde gelijk een onderzoek in en hield op de afgesproken locatie drie verdachten aan met in hun bezit een lasmachine en elektriciteitskabels.

Na uitgewerkte informatie werden nog twee verdachten, die bekenden zijn van de politie, in de kraag gevat. Het gaat om K.K. (26) en Arnold S. (39). Hangende het onderzoek zijn de buitgemaakte goederen in beslag genomen.

Na de voorgeleiding van de vijf verdachten werden drie van ze na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl K.K. en A.S. door de politie in verzekering zijn gesteld.

error: Kopiëren mag niet!