Stichting Palither start 7e opleiding in februari 2023

De Stichting Palither start zaterdag 11 februari 2023, de maand waarin 25 jaar geleden PLT (past-life therapie) in Suriname werd geïntroduceerd, haar 7e opleiding.

Anders dan de vorige edities steunt de nieuwe opleiding op het in 2019 gepresenteerde Handboek Past-Life Therapie (dr. R. v. d. Maesen & C. Manichand) en op een twintigtal modules. De modules zijn gebaseerd op de post-hbo-opleiding van de RTN (Reïncarnatie-Therapie Nederland), aangepast aan de Surinaamse omstandigheden.

De modulaire opzet van deze anderhalf jaar durende opleiding maakt het mogelijk dat eerder gediplomeerde therapeuten aan hun nascholingsbehoeften kunnen voldoen door inschrijving op een of meerdere modules.

Gezien het post hbo-niveau van de opleiding zullen met name afstuderenden en afgestudeerden aan de medische faculteit, alsmede psychotherapeuten en gezondheidspsychologen, tevens overige belangstellenden met als toelatingsnorm middelbaar- hoger- of daaraan gelijkgesteld onderwijs, baat hebben bij de kennismaking met en beoefening van PLT: een onmisbare aanvulling op de bestaande behandelwijze van chronisch psychische en lichamelijke klachten. In een zestal effect- en procesonderzoeken, waarvan enkele zijn samengebracht in het proefschrift van dr. van der Maesen (2006), kan PLT bogen op bewezen effectiviteit na wetenschappelijk onderzoek.

Gelet op het maximaal aantal personen dat kan worden toegelaten, is tijdige registratie voor deelname wenselijk via: [email protected] of WhatsApp 884-2055 / 878-9882

Stichting Palither Suriname

error: Kopiëren mag niet!