Voetganger (70) ter hoogte Peperpot City op Oost-Westverbinding dodelijk aangereden door auto

Het Korps Politie Suriname bericht dinsdagmiddag 27 december, dat de  70-jarige voetganger Krishnapersad Kandhai vrijdag 23 december na te zijn aangereden door een personenauto op de Oost-Westverbinding in het district Commewijne, ter hoogte van Peperpot City, ter plekke is overleden.

Agenten van het politiebureau Meerzorg troffen, na een melding, ter plaatse een 35-jarige automobiliste aan die over pijn klaagde over haar hele lichaam. Ook werden aangetroffen een getuige en de voetganger, die geen teken van leven meer vertoonde en die op de linkerhelft van de weg lag. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast. 

Volgens het voorlopig politieonderzoek reed de automobiliste kort voor de aanrijding over de Oost-Westverbinding. Zij kwam vanuit de richting van Richelieu en ging richting de Weg naar Peperpot. Ter hoogte van Peperpot City, bij de T-kruising van de Oost-Westverbinding en de Salawatistraat, zag zij plotseling een man midden op de weg staan. Ze kon niet tijdig afremmen en reed de voetganger.

De getuige gaf te kennen dat hij achter de automobiliste reed en plotseling uitweek voor een dode hond die op het wegdek lag. Verder hoorde hij een knal, en zag dat de auto die voor hem reed abrupt stopte. Hij stapte uit zijn auto en zag dat een voetganger was aangereden.

Het rijbewijs van de vrouw, die niet onder invloed van alcohol verkeerde, is hangende het onderzoek ingevorderd. Na te zijn voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie is zij heengezonden. Het lichaam van Krishnapersad Kandhai is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen

error: Kopiëren mag niet!