Nieuw Nickerie in de ban van het dieven gilde?

In de ochtend van donderdag 23 december jl. hebben dieven wederom ingebroken in het pand van Hatramij aan de Mohamed Jasin Nasrullahstraat 35, voorheen de Gouverneurstraat 35.

Ditmaal hebben zij zich toegang verschaft tot het gebouw via de steigers, die momenteel gebruikt worden in verband met een grote renovatiebeurt.

Alle elektronische beveiligings- en computersystemen zijn onklaar gemaakt en klaar gezet om weg te brengen, maar zover is het niet gekomen, omdat zij blijkbaar gestoord zijn.

De vorige keer was in juli van dit jaar, toen zij alle inboedel van het appartement, op de koelkast en bankstel na, op de fiets hebben meegenomen. Zo hebben wij uit de camerabeelden kunnen reconstrueren.

Er is aangifte gedaan bij de politie, maar wij zijn sceptisch erover, gezien het feit dat ondanks camerabeelden en de aard van de goederen tot en met vandaag niets meer is vernomen.

De daders moeten vermoedelijk in kringen van de “junkees” c.s. zijn, die tegenwoordig ook in deze buurt genesteld zijn in onbewoonde panden en krotten.

Het is heel jammer om de gevolgen van verloedering mee te maken in een plaats waar wij sedert 1 Juni 1976 gevestigd zijn en betere tijden hebben gekend.

Hatramij Public Relations

Paramaribo 23 december

error: Kopiëren mag niet!