Meer dan helft bevolking wil meer geld

Wat is één ding waarvan mensen zouden willen dat zij er meer van had? Een grote meerderheid blijkt geld te willen, zo kan geconcludeerd worden uit het resultaat van een online poll van Dagblad Suriname. Ook bleek dat slechts 20 procent van de samenleving uitkijkt naar een oudejaarsfeest. De resultaten van de poll zijn: geld (56%, 528 Stemmen), iets anders (23%, 220 Stemmen) en vrije tijd (21%, 196 Stemmen). Het totaal aantal uitgebrachte stemmen bedraagt 944. 

De meeste mensen hebben het door de devaluatie van de Surinaamse munt enorm zwaar. Zo stelde een leerkracht al eerder, dat zij haast geen uitweg meer ziet.

“Wat doet de president eigenlijk? De koers is nog nooit zo hoog geweest sinds de implementatie van de SRD. Ik kan me niet voorstellen. Het wordt een ramp als er geen verandering komt. Wij leerkrachten merken niets van het beleid en de mooie beloften. Ik kan praten voor een hele grote groep mensen die erg gemotiveerd en erg gefrustreerd is. Wij kunnen dit niet meer aan”, zo besloot zij.

error: Kopiëren mag niet!