B-Tune in Suriname

Afgelopen zaterdag 17 december heeft de favoriete artiest van velen B-Tune ons mogen verwennen met zijn nieuwste release ‘’Bubbling Mashup 2’’ in samenwerking met SelectaBeats. Na een dag had zijn mashup al meer dan 10.000 views op YouTube.

Zoals we altijd van B-Tune gewend zijn is de “Bubbling Mashup 2” alleen vuur. Het is een vervolg op zijn Bubbling Mashup uit 2019. Hiermee heeft hij meer dan 750.000 views op de teller staan. 

B-Tune verwend ons niet alleen via YouTube en Spotify met zijn releases. Samen met The Band is hij woensdag aangekomen in Suriname. Op zaterdag 24 december is hij te zien in NIS Paramaribo en zondag 25 december in NTC Nickerie. 

Om op de hoogte te blijven van zijn nieuwste releases kan hij gevolgd worden op alle social media kanalen en streamingdiensten onder de naam ‘’B-Tune’’. ‘’Graag wil ik jullie bedanken voor alle liefde, support en successen. Er komen leuke projecten aan, maar laten we van de Bubbling Mashup 2 ook een succes maken. Mijn dank is groot Suriname, het voelt goed om hier weer te zijn.’’ 

error: Kopiëren mag niet!